Transport gratuit la comenzile de peste 350 RON.

Coșul meu

Haldorado - Nada 4S Method Pellet Groundbait - Toamna 400g

în stoc
SKU
HD23521
Views: 157
24,00 RON

Haldorado - Nada 4S Method Pellet Groundbait Toamna 400g

La dezvoltarea si testarea nadelor de inalta calitate 4S Method Pellet Groundbait au participat echipa noastra slovaca condusa de Péter Rigó, echipa Haldoradó Method Feeder SK, echipa Haldoradó Romania Feeder Radesti condusa de Géza Bolgar si, bineinteles, echipa noastra de testare din Ungaria. Astfel, Gabor Sipos si Gabor Döme din echipa maghiara care a terminat pe primul loc la Campionatul Mondial de Method Feeder 2021, echipa slovaca care a terminat pe locul trei la Campionatul Mondial si echipa romana care a terminat pe locul patru la Campionatul Mondial, si-au combinat cunostintele si experienta in aceste produse. Probabil ca nu este o exagerare sa spunem ca in prezent sunt cei mai buni pescari la Method Feeder din lume, iar rezultatul eforturilor combinate a trei natiuni, sunt acum incorporate in aceste produse

Baza acestor nade este 4S Method Pellet Mix. Aceste amestecuri de pelete sunt atat de bine facute incat functioneaza foarte bine pe toate lacurile din Europa unde exista crapi. Ele selecteaza si atrag crapul incredibil de bine, dar isi arata adevarata putere in competitiile de pescuit la method feeder. Cu toate acestea, pe langa amestecul de pelete, au avut nevoie si de momeli si arome perfect potrivite. Testele au avut loc simultan in 3 tari. Din mai mult de 20 de versiuni diferite, a trebuit sa fie alese 4 cele mai bune, iar datorita muncii eficiente, a devenit repede clar care au fost cele mai bune!

Fiecare membru al familiei 4S Method Pellet Groundbait este un amestec de ingrediente de calitate premium, cu un nivel ridicat de atractie, optimizat pentru perioada potrivita a anului. Asadar, le avem pentru iarna, primavara, vara si toamna. Sunt foarte simplu de folosit, se amesteca cu 200 ml de apa si apoi, dupa 10 minute de repaus, se trece printr-o sita fina. Se poate folosi ca atare, sau impreuna cu pelete, atat la pescuitul traditional de feeder cat si la tehnica method.

Caracteristici:

· Aroma: peste
· Culoare: maro
· Granulatie: fina
· Ingrediente premium
· Formula profesionala
· Foarte eficienta
· Usor de utilizat
· Ambalaj: 400g

Mai multe informații
Unitate de înmagazinare HD23521
Brand Haldorado
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account