Transport gratuit la comenzile de peste 350 RON.

Coșul meu

Informatii despre transportul si livrarea comenzilor

Transport si livrare

ATENTIE!!!  In imagini sau descrierile produselor pot aparea preturile vechi. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient. Dvs. veti plati suma afisata (la final) in cosul de cumparaturi!

Onoram comenzi numai de peste 50 ron!

1. Livrare gratuita pentru comenzile a caror valoare depaseste 350 lei, indiferent de greutatea coletului.

2. Livrare gratuita pentru comenzile a caror valoare depaseste 250 lei.

Exceptie fac produsele a caror greutate depaseste 5kg!

  • ATENTIE: In cazul in care coletul depaseste 5 Kg, se mai adauga o taxa de 1,2 ron pe fiecare kilogram suplimentar. Exemplu: daca coletul cantareste 6.4Kg se adauga o taxa de 2,4 ron pentru depasirea cu 1.4 Kg.
  • ATENTIE: Daca locatilatea dvs nu se afla in aria de acoperire a curierului, pentru a mentine costul promis pt curierat coletul va fi trimis cu Posta Romana.

3. Cheltuieli de livrare pentru Posta Romana

Pretul unui colet porneste de la 11 ron (pentru un kg, fara a fi mentionat notiunea de fragil sau voluminos), acesta depinzand in functie de valoarea si greutatea coletului;

Onoram comenzi in limita stocului disponibil.
Marfa se va returna, nedeterioarata, in cazul in care nu corespunde comenzii. In caz de defectiune de fabricatie SAU DETERIORARE DIN CAUZA TRANSPORTULUI (COLETARIEI) marfa se shimba in termen de 7-14 zile

Nu se expediaza comenzi sambata si duminica. Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore, in functie de localitatea de destinatie.

Livrarea se va face la adresa solicitata de client, pe cat posibil in intervalul orar solicitat.

In cazul in care, din motive de "confidentialitate fata de sotii", clientul doreste sa ridice personal pachetul din statia firmei de curierat sau de la sediul din Bucuresti, se poate solicita acest lucru in comanda.

 * Nu se percep taxe pentru rambursul banilor.