Transport gratuit la comenzile de peste 350 RON.

Coșul meu

Haldorado - 4S Method Pellet Wafter 6,8-7,9mm Papaya & Mango

în stoc
SKU
HD23637
Views: 257
24,00 RON

Haldorado - 4S Method Pellet Wafter 6,8-7,9mm Papaya & Mango

4S Method Pellet Wafter sunt pop up-uri de cârlig cu dimensiunea de 6 si 8mm, respectiv 7 si 9mm, special concepute pentru pescuitul la feeder. Pop up-urile de 6 si 8mm au forma cilindrică (dumbell) iar cele de 7 si 9mm au forma rotundă, putând fi montate extrem de ușor pe spinul de momeală, pe firul de păr, sau pe banda siliconică.

Avantajul acestei momeli de cârlig este faptul că are o greutate redusă în apa și se va ridica în gura peștilor atunci când aceștia se hrănesc în jurul momitorului, ceea ce înseamnă trăsături rapide și constante.

Culorile wafters-urilor sunt atent alese, pentru fiecare sortiment fiind asociată o combinație de culori din cele mai prinzătoare, toate astea, pentru a avea o alternativă și în situațiile în care pescarul este greu încercat. Au un timp de scufundare lent fiind ideale atât pentru pescuitul la feeder, cât și la crap. Recomandate mai ales în perioadele când crapii sunt mofturoși și se hrănesc apatic.

Mango este una dintre aromele preferate in prepararea pop up-urilor de catre mulți producatori de nade, fiind ținută ca aroma secretă, de-a lungul timpului. Are la baza un solvent cu dispersie rapida indiferent de temperatura apei. Inovația este, combinația cu noua aromă "PAPAYA", iar culorile alese pentru acest sortiment, sunt cele mai prinzătoare culori din pescuit, portocaliu și roz.

Caracteristici:

· Wafter pellet
· Dimensiuni: 6-8mm si 7-9mm
· Culoare: roz / portocaliu
· Ambalare: 30g/cutie

Mai multe informații
Unitate de înmagazinare HD23637
Brand Haldorado
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account