Transport gratuit la comenzile de peste 350 RON.

Coșul meu

Haldorado - Top Method Feeder Wafter - White Carp, 8-10mm

în stoc
SKU
HD25709
Views: 199
25,00 RON

· Denumire: white carp
· Tip momeala: wafter
· Aroma: vanilie si condimente fine
· Dimensiuni: 6-8mm si 7-9mm
· Culoare: bicolor (maro inchis + alb)
· Ambalare: 30g/cutie

Haldorado - Top Method Feeder Wafter - White Carp, 6,8-7,9mm

Gama Haldorado Top Method Feeder aduce pe piata o colectie exceptionala de wafters-uri ce se remarca prin atractivitatea lor sporita si calitatea superioara a ingredientelor folosite. Aceste wafters sunt o alegere deosebita, emanand o aroma puternica si avand culori naturale ce se imbina armonios cu particulele din amestecurile de nada sau spomb.

Momeala Top Method Feeder Wafter are o flotabilitate moderata si este dimensionata pentru a se potrivi cu cele mai populare carlige si spinuri pentru momeli la method feeder.

Sunt disponibile in trei variante, fiecare avand o formulare specifica pentru un anumit tip de peste. Varianta Amur are aroma de stuf, papura si ierburi verzi, fiind colorata in rosu si galben. Varianta Caras este aromata cu miere si condimente si are culoarea alb + galben lamaie, in timp ce varianta White Carp este aromata cu un amestec de vanilie si condimente fine si are culoarea maro inchis + alb.

Dimensiunile momelilor au fost adaptate la tipul de peste, astfel ca varianta Amur vine in dimensiuni de 8 si 10 mm sub forma de dumbell. Cea pentru Caras contine momeli sub forma de dumbell de 6 mm si bile de 7 mm, in timp ce cea pentru White Carp include momeli de 6 si 8 mm sub forma de dumbell si bile de 7 si 9 mm.

Indiferent de optiunea aleasa, cu Haldorado Top Method Feeder veti beneficia de un produs ce adauga o dimensiune superioara strategiei dvs. de pescuit, asigurandu-va ca momentele petrecute pe apa vor fi cu adevarat de neuitat.

Caracteristici:

· Denumire: white carp
· Tip momeala: wafter
· Aroma: vanilie si condimente fine
· Dimensiuni: 6-8mm si 7-9mm
· Culoare: bicolor (maro inchis + alb)
· Ambalare: 30g/cutie

Mai multe informații
Unitate de înmagazinare HD25709
Brand Haldorado
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account