Transport gratuit la comenzile de peste 350 RON.

Coșul meu

Haldorado - Nada Legend Groundbait - Palinca Miere 800g

în stoc
SKU
HD23880
Views: 334
22,00 RON

Haldorado - Nada Legend Groundbait - Palinca Miere 800g

In 2021, cea mai populara gama de momeli a fost relansata, iar gama LEGEND Pellet a fost introdusa, aducand o noua ordine si claritate la momelile noastre familiare Sinking, Wafter si Pop Up. In 2022, au fost lansate aromele LEGEND MAX Jam, care se armonizeaza perfect cu aromele momelilor, in timp ce in 2023 vom introduce seria LEGEND Groundbait, o familie completa de nade care se potrivesc perfect cu momelile si aromele deja existente pe piata, care sunt preferatele pescarilor de crap mare si pescarilor de feeder.

La fel ca momelile si aromele LEGEND, seria de nade LEGEND Groundbait a fost formulata in primul rand pentru a prinde crapi mai mari. De fapt, cea mai mare parte a familiei de zece momeli este alcatuita din momelile LEGEND, care au fost testate si retestate si care fac parte din gama noastra de multi ani. Multe dintre acestea au avut un succes neintrerupt timp de 10-15 ani. Le-am reimprospatat, le-am actualizat putin, le-am dat o infatisare moderna, dar, cel mai important, le-am adaptat perfect la nevoile tehnologiei in continua schimbare a pescarului de feeder.

LEGEND Groundbait vine in urmatoarele arome: ananas dulce, brutal liver, crap infocat, chili squid, ciocolata portocale, palinca miere, demonul rosu, spicy krill, peste cu usturoi, kiwi.

Caracteristici:

· Utilizata in cosulet, momitor sau method feeder
· Dimensiunea particulelor: mediu grosier
· Eficienta in pescuitul la crap mare
· Efect de atractie intens
· Aroma: palinca miere
· Culoare: maro
· Ambalaj: 800g

 

Arome disponibile:

· Ananas dulce
· Brutal liver
· Crap infocat
· Chili squid
· Ciocolata portocale
· Palinca miere
· Demonul rosu
· Spicy krill
· Peste cu usturoi
· Kiwi

Mai multe informații
Unitate de înmagazinare HD23880
Brand Haldorado
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account