Transport gratuit la comenzile de peste 350 RON.

Coșul meu

Haldorado - Max Motion Boilie Long Life - Champion Corn, 20mm, 800g

în stoc
SKU
HD28472
Views: 143
51,00 RON

· Tip momeala: boilies nadire + carlig
· Seria: Max Motion
· Diametru: 20mm
· Aroma: porumb dulce
· Culoare: galben
· Ambalaj: 800g

Haldorado - Max Motion Boilie Long Life - Champion Corn, 20mm, 800g

Produsele MAX MOTION Boilie Long Life sunt boilies-uri de calitate premium, potrivite atat pentru nadire, cat si pentru pescuitul cu momeli, fiind variante „Long Life”, adica cu o durata lunga de viata. Datorita compozitiei si texturii lor, sunt garantat potrivite pentru sesiuni de pescuit care pot dura pana la 48, ba chiar 72 de ore. Astfel, nu trebuie sa ne facem griji ca se vor dizolva prematur sau se vor desprinde de pe firul de par, iar rezistenta lor la „atacurile” pestilor mici este semnificativ imbunatatita. Atractantii se elibereaza continuu in apa si asteapta sosirea crapilor mai mari.

Boilies-urile LONG LIFE sunt disponibile incepand din 2024 in dimensiuni de 20 mm, 24 mm si 30 mm. In perioadele reci ale primaverii, cand apa este rece, se recomanda folosirea boilies-urilor de 20 mm, iar odata cu cresterea temperaturii apei si a apetitului pestilor, se poate trece la dimensiuni mai mari de boilies.

Max Motion Boilie Long Life - Champion Corn

Noul Champion Corn se distinge prin faptul ca nu este la fel de compact si dur ca celelalte boilies-uri MAX MOTION LONG LIFE. Rezista in apa intre 8 si 12 ore, in functie de dimensiune si temperatura. Cu toate acestea, apare intrebarea, de ce? Daca cineva nu a incercat niciodata pescuitul cu boilies si este indecis cu privire la intrebarea cu care sa inceapa, i-am recomanda fara ezitare acest boilies!

Cu Champion Corn, am avut ca scop sa nu cream un boilies cu o legare puternica si masiva, ci unul care sa treaca rapid prin apa si sa fie dominat de extractul de porumb. Astfel, putem prinde crap si amur in locuri unde probabil nimeni nu a incercat inca cu boilies. Este cea mai buna momeala pentru apele salbatice cu care am pescuit vreodata! Pe Duna, pe Tisa, pe lacuri, cu o hranire minima, daca exista crap in zona, este posibil sa il prinzi chiar in prima seara, dar dupa 1-2 zile de pre-nadire, este aproape sigur ca poti prinde pestii mari din zona.

Este o adevarata bomba de carbohidrati, care "explodeaza" in apele incalzite de la sfarsitul lui mai pana la sfarsitul lui septembrie.

Cel mai bun efect si selectie se obtine atunci cand nu aruncam langa el nici un alt tip de momeala ci nadim si punem pe carlig doar cu acest boilies! Este recomandat sa amestecati dimensiunile: 20, 24 si 30 mm de boilies. Iata o cantitate testata: 1 bucata 20 mm boilies, 1/2 bucata 24 mm boilies, 10 boilies de 30 mm. Cele mai multe exemplare de peste au fost prinse cu boilies-uri de 20 sau 24 mm, dar este intotdeauna recomandata atasarea unui Pop Up MAX MOTION de aceeasi aroma, momeala de tip snow man fiind cea mai eficienta prezentare pentru acest boilies. Dar daca ne-am saturat de crapi de 10-15 kg si vrem cu adevarat unul mare, trebuie sa folosim dimensiunea de 30+ mm fara Pop Up!

Caracteristici:

· Tip momeala: boilies nadire + carlig
· Seria: Max Motion
· Diametru: 20mm
· Aroma: porumb dulce
· Culoare: galben
· Ambalaj: 800g

Sunt disponibile in urmatoarele variante:

Black Squid, Ficat Rosu Condimentat, Big Fish - variante bogate in proteine din peste;

Ananas Dulce, Cocos & Alune Tigrate, Alune Spaniole, Champion Corn - variante bogate in carbohidrati.

Mai multe informații
Unitate de înmagazinare HD28472
Brand Haldorado
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account