Transport gratuit la comenzile de peste 350 RON.

Coșul meu

Haldorado - Legend Pellet Pop Up - Chili Lime, 12mm, 16mm

în stoc
SKU
HD27741
Views: 147
40,00 RON

· Tip momeala: pop up (flotanta)
· Aroma: acrisor, picant
· Dimensiune: 12mm, 16mm
· Culoare: galben fluo + rosu
· Ambalaj: 50g

Haldorado - Legend Pellet Pop Up - Chili Lime, 12mm, 16mm

LEGEND PELLET reprezinta cele mai cunoscute trei game de momeli ale noastre:

· Legend Pellet Sinking (scufundatoare)
· Legend Pellet Wafter Pellet ( critic echilibrate)
· Legend Pellet Pop Up (flotante, fluorescente)

Pe langa aromele familiare si eficiente, in gama de momeli au aparut si NOI AROME, CULORI si COMBINATII DE CULORI, asa ca merita sa le examinam cu atentie. Pentru pescuitul modern cu feeder-ul la crap, momelile pop-up ( flotante), wafter (critic echilibrate) si cele sinking (scufundatoare) sunt toate esentiale, asa ca, de acum inainte, momelile legendare de la Haldorado sunt disponibile in toate cele trei variante!

LEGEND PELLET Pop Up

Acestea sunt momeli Pop Up flotante puternic pe care fanii gamei de produse le asteapta de mult timp. Aceasta este cea mai flotanta momeala din gama LEGEND PELLET. Este perfecta pentru a fi folosita singura, ca momeala cu carlig ridicat sau pentru a echilibra si ridica alte momeli. In aceste cazuri, momeala de baza poate fi alune tigrate, boilies-uri mai mici sau injumatatite, pelete mai mari si boabe de porumb. Dimensiunea sa este de 12 si 16 mm. Experienta noastra a aratat ca aceste dimensiuni sunt necesare pentru ca proprietatile mentionate mai sus sa functioneze perfect.

Este cea mai rezistenta din gama LEGEND PELLET; aceste pelete nu se inmoaie si nu devine moale la suprafata si nu se dizolva; poate rezista in apa timp de mai multe zile. Datorita acestor caracteristici, este o momeala perfecta pentru capturarea pestilor mari si este utilizata eficient pentru pescuitul selectiv, unde scopul este cresterea dimensiunii, nu a cantitatii! Este recomandata in special pentru pescuitul selectiv la crap mare si amur!

Capacitatea sa de a captura este sporita si mai mult de stimulii vizuali; colorarea stralucitoare si fluorescenta a momelii face ca aceasta sa straluceasca practic in apa, lucru pe care crapii si amurii curiosi il accepta cu placere.

SFAT! Folositi-le in combinatie cu versiunile scufundabile ale gamei! Acestea pot fi de culori si arome complet diferite. Impreuna obtineti o momeala echilibrata, mare si foarte atractiva, pe care pestii rareori o lasa neatinsa.

Caracteristici:

· Tip momeala: pop up (flotanta)
· Aroma: acrisor, picant
· Dimensiune: 12mm, 16mm
· Culoare: galben fluo + rosu
· Ambalaj: 50g

Arome disponibile:

Ananas Dulce, Ficat, Crap Infocat, Tuica & Miere, Demonul Rosu, Peste & Usturoi, Squid & Chili, Portocala & Ciocolata, Kiwi, Spicy Krill, Chili Lime.

 

Mai multe informații
Unitate de înmagazinare HD27741
Brand Haldorado
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account